Poštovani klijenti,

Da bi ste bili u mogućnosti da postavite pitanje ili tražite besplatno mišljenje neophodno je da kreirate svoj lični profil.

Na strani Portal za klijente kliknite polje Kreiraj profil.

U zavisnosti da li ste fizičko ili pravno lice štikliraćete odgovarajuće polje i popuniti ostala polja. Ukoliko ste pravno lice i imate filijalu ili ogranak u čije ime zaključujete ugovor o konsaltingu u polje Prezime / Ogranak navedite i naziv tog ogranka ili filijale. Ukoliko bi ste za nevedeni projekat imali posebno odgovorno lice ili lice za kontakt možete ga navesti u polje Odgovorno lice. Ukoliko ste preduzetnik štiklirajte fizičko lice ali popunite naziv vaše radnje i njeno sedište.

Po završetku kreiranja profila sledi postupak verifikacije vašeg profila. U tom periodu nećete moći da kreirate predmete.

Po verifikaciji vašeg profila na strani Portal za klijente, moćićete da se ulogujete na vaš profil klikom na dugme Log on (uloguj se). Istovremeno će vam se na Portalu za klijente formirati radni deo koji će sadržati vaše ime i mogućnost da klikom na New Topic (novi predmet) kreirate željeni predmet unutar kojeg ćete moći da definišete pitanje, odnosno predmet konsultacije i da eventualno aploudujete odgovarajuću dokumentaciju na osnovu koje bi smo vam mi elektronski na vašem nalogu, a u okviru tog predmeta, odgovorili.

Na vašem profilu možete kreirati neograničeni broj predmeta (Novi predmet), a možete i dozvoliti da profilu mogu pristupiti i drugi registrovani korisnici ukoliko imate interes za tim.

Ukoliko želite da postavite dodatna pitanja ili da proširite predmet, odnosno da vam damo kompleksniji savet potrebno je da to i napomenete kako bi smo mi u najkraćem mogućem roku odgovorili na te dodatne zahteve i ponudili vam da zaključimo ugovor o konsaltingu. U navedenom predlogu ugovora bili bi definisane sve naše obaveze, naknada za konsalting, rokovi i svi drugi bitni elementi.

 

Vaš Daf Braun tim.