Daf Braun okuplja veliki broj eksperata pravne i ekonomske struke, koji mogu da odgovore na najrazličitije zahteve klijenata. Želja nam je da Vam pružimo potpunu uslugu koja će zadovoljiti sve Vaše potrebe i ispuniti sve kriterijume koje danas zahteva moderni konsalting i koučing. Detaljna analiza, neposredna komunikacija, testiranja, razvijanje različitih hipoteza i izbor najoptimalnijeg rešenja, kao i mogućnost aktivne implementacije projekata i mišljenja.

Naša osnovna specijalnost je konsalting, kako pravni tako i finansijski, koji se zasniva na multi sektorskom sveobuhvatnom pristupu i kreaciji modela koji moraju da prođu praktične i i funkcionalne testove  kako bi se nedvosmisleno prevenirali svi rizici, odnosno realizovali svi postavljeni zadaci.

Osluškujemo potrebe naših klijenata, pratimo promene svih varijabli i trudimo se da maksimalno zadovoljimo Vaše zahteve.

Trenutno se sve aktivnosti pod brendom Daf Braun consulting obavljaju unutar privrednog društva White Bee World doo Beograd, a u postupku je i osnivanje posebnog društvo pod nazivom ovog brenda.

Vaš Daf Braun tim.

Ukoliko imate neko pitanje, možete nam poslati mejl.